Antiblu Select получи одобрение за обработка на евро палети EPAL

ANTIBLU Select 3787, най-новото поколение консервант за дървесина против синьо оцветяване за обработка на прясно нарязани дървени елементи за палети, получи  пълно одобрение EPAL за обработка на европалети EPAL и техните компоненти.

Това е първият консервант за предпазване на дървесина от посиняване, получил разрешение и покрил изискванията на регламента за регулиране на биоцидните продукти (BPR).

ANTIBLU 3787 се предлага като лесна за използване двукомпонентна система, която лесно се смесва с вода, за да се получи изключително стабилен готов за употреба разтвор в контролирано съоръжение за потапяне.

Системата от два компонента позволява гъвкавост по отношение на различните изисквания на пазара и дървесните видове, за да се осигури изключително ефективна краткосрочна защита срещу плесени и оцветяване при подготовката, съхранението и транспортирането на прясно отсечена или нарязана дървесина.

Джули Харгрийвс, мениджър продуктова поддръжка на Lonza, коментира:

„Ние сме доволни, че нашият най-нов и усъвършенстван продукт ANTIBLU вече притежава признатото и престижно одобрение от EPAL. Продуктът е напълно тестван в много международни полеви опити при различни климатични условия и върху редица дървесни видове, което спомага за запазването на външния вид и търговската стойност на добитата дървесина.”


Ювикс Импрегнейшън предлага този продукт. Научете повече за неговото действие, приложение и употреба ТУК или се свържете с нас в случай на поръчка!