Ювикс Импрегнейшън празнува 20-годишен юбилей

Уважаеми партньори, скъпи приятели!

Щастливи сме да споделим, че написахме първите 20 години от нашата история! 20 години защита, третиране и качествени решения за дървесината – 20 години Ювикс Импрегнейшън!

Започнахме с мечти и ентусиазъм, работихме упорито в нелеки времена, преминахме трудности и обрати, но създадохме партньорства и приятелства. Гордеем се с постигнатото, като дължим и немалка заслуга на нашия екип u техните усилия. Благодарим и на всички партньори и клиенти за доверието и за това, че ни помагат нашата история да продължи!

Избрахме да отпразнуваме 20-тия рожден ден на нашата семейна фирма по специален начин сред природата на Пирин – поставяйки хранилки за диви птици и засаждайки дървета в знак на нашата грижа към природата, горите и околната среда.

По случай нашите 20 години на пазара можете да се възползвате от -20% отстъпка при поръчка на Impralit до края на месец юни!

За целта включете “Намаление 20 Години Ювикс” в поръчката си, когато се свързвате с нас по имейл, или споменете, че сте видели публикацията ни в социалните мрежи, когато правите запитване по телефона.

Благодарим за доверието!

Екипът на Ювикс