Техномебел 2016

За девета поредна година Ювикс Импрегнейшън ЕООД взе участие в ТЕХНОМЕБЕЛ от 19 до 23 април 2016 г. в Интер Експо Център София.

Девизът на Ювикс Импрегнейшън ЕООД по време на изложението беше „Увереност в използването на продукт с високо качество“.

В качеството си на представител за България на Lonza Wood Protection и Sherwin-Williams, Ювикс Импрегнейшън ЕООД представи иновативни продукти и технологии на двете световно известни компании.

В рамките на ТЕХНОМЕБЕЛ 2016 посетителите имаха възможност да се запознаят с най-новото поколение консервант за дървесина TANALITH E, подсилен с удостоената с награди BARamine технология. (повече информация за новото попълнение на фамилията от продукти можете да намерите ТУК)

Новото поколение TANALITH E с BARamine технология беше представен като подобрен, изпитан и повече от 20 години доказан, пазарно фокусиран продукт от ново поколение. TANALITH E с BARamine технология консервант за дървесина може да бъде използван като ключова демонстрация от постоянна програма за опазване на околната среда.

Особен интерес беше проявен към ленените масла и вакси на Sherwin-Williams, които са произведени от натурални продукти и са лесно приложими както в интериора, така и в екстериора.