Technomebel 2017

Ювикс Импрегнейшън ЕООД приключи успешно участието си в ежегодното изложение “Техномебел”, което се проведе от 24 до 28 април в Интер Експо Център София.

За десета поредна година Ювикс Импрегнейшън ЕООД представи най-новите продукти и технологии на световно известните фирми Sherwin Williams, Lonza Wood Protection, Rütgers Organics.

Девизът ни тази година беше “Поставяме дървесината на първо място, като я правим дълготрайна“.

Посетителите на щанда ни имаха възможност да се запознаят иновативни продукти, като особен интерес беше проявен към продуктите за екстериор с натурален произход, запазващи естествения вид на дървесината и осигуряващи водоотблъскване, UV защита и устойчивост на цвета.

В рамките на изложението бяха проведени учебни посещения “STUDY VISITS”.  “Ювикс Импрегнейшън”ЕООД се включи активно в инициативата и проведе обучения на ученици от професионални гимназии от Велинград, Пловдив, Перник и Сливен.

По време на изложението беше представен и нов продукт за българския пазар: Impralit® IT

Консервант за дървени конструкции, осигуряващ отлична защита срещу дървояди, посиняване, плесени и дърворазрушаващи гъби. Освен изключителна защита на дървесината, Impralit® IT осигурява сигурност за хората и околната среда и е икономически изгоден продукт.