Най-новото поколение консервант за импрегниране е вече в България

Ювикс Импрегнейшън ЕООД взе участие в Българска строителна седмица 25-28 март 2015 г. в гр. София, Интер Експо Център, бул. „Цариградско шосе“ №147, зала 2, щанд А19. По време на изложението беше представен най-новият продукт за импрегниране на дървени конструкции Tanalith™ E с BARamine™ Технология.

Новото поколение Tanalith™ E идва с най-новата BARamine™ Технология, създадена да защити дървесината и вашия бизнес в бъдеще!

Консервантът за дървесина Tanalith™ E, базиран на своята уникална и патентована комбинация от мед и органични биоциди е с над 20 години проверено, изпитано и доказано качество в целия свят и 12 години успешно присъствие в България.

BARamine™ Технологията повишава дълготрайността на дървесината. Внимателно балансираното и изследвано съчетание от няколко компонента осигурява подобрени свойства на разтвора за импрегниране на дървен материал.

BARamine™ Технологията допринася за постигането на най-добрата защита на дървени конструкции срещу гниене и атаки от насекоми.

Когато клиентите оперират с ISO14001, представянето на новото поколение Tanalith™ E за импрегниране на дървени конструкции може да бъде използвано като ключова демонстрация на част от постоянна програма за опазване на околната среда и екологично строителство.


Повече информация за новото попълнение сред продуктите на LONZA можете да прочетете в PDF формат ТУК.

BARamine Technology

Next Generation Tanalith E